Mobile

Square Enix nastavlja sa darivanjem, Deus Ex Go je besplatan za preuzimanje na Play i App Store

Square Enix je tokom prošlog meseca podelio nekoliko igara potpuno besplatno u znak podrške igračima tokom pandemije korona virusa. Među podeljenim igrama se našao Tomb Raider iz 2013. godine i spin-off naslov takođe sa Larom u glavnoj ulozi, kao i dve mobilne igre u “Go” fazonu.

Ova japanska kompanija će ostati velikodušna i tokom meseca maja, što je posebno istakla, a prva igra koja se sada deli je Deus Ex Go.

Kao što možete da pretpostavite igra je bazirana na Deus Ex franšizi, a dodatak Go u izmenu označava da vas očekuje koncept rešavanja zagonetki kretanjem po tabli, dok je potrebno koristiti i elemente šunjanja i špijunaže, u stilu originalnih naslova.

Trenutno nije poznato koliko će ovaj naslov ostati besplatan za Android korisnike, tako da je najbolje da ga što pre preuzmete na svoj mobilni uređaj, dok će na App Store biti besplatan do 7. maja

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top