Vesti

EA Play će se održati u digitalnom formatu, objavljen datum početka

EA Play je nekako postao sastavni deo E3 sajmova koji je, sa vremenom održavanja od par dana ranije, stekao ulogu uvoda u ovaj veliki događaj.

Pošto je E3 2020 otkazan zbog korona virusa, i EA Play je ostao pod znakom pitanja pošto je Electronic Arts u proteklom periodu ćutao o njegovoj sudbini. Ovaj izdavač će u potpunosti prihvatiti digitalni oblik, kao i većina ostalih zbog pandemije korona virusa, pa će tako EA Play biti održan bez većeg problema i rizka po zdravlje fanova i organizatora.

Otkriven je i tačan datum početka prezentacije – 12. jun u 1 sat izjutra po našem vremenu – a ujedno je spomenuto da nas očekuju i svetske premijere.

Pored godišnjih izdanja sportskih igara, Electronic Arts ima šta i da predstavi na ovom događaju, pošto fanovi sa nestrpljenjem očekuju najavu najnovije Star Wars igre, koja će prema nekim glasinama biti letačka simulacija, pa zatim novi Dragon Age, o kojem postoji hrpa glasina ali o najave ni traga. Postoji mogućnost najave nove Need for Speed igre, kao i prvih detalja vezanih za Battlefield serijal, čije se najnovije izdanje treba pojaviti tokom 2021. godine.

Sa druge strane, očekuju se nove vesti vezane za Anthem 2.0, igri za koju su najavljene korenite promene, ali do sada nijedan novi apdejt nije izdat i igra izgleda zapušteno već nakon godinu dana od izlaska.

Nadamo se da barem u ovom obliku prezentovanja neće biti pozvani influenseri koji veze nemaju i od čijeg ponašavanja vam se naježi koža.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top