PC

Electronic Arts i dalje planira da do marta 2021. izda čak 14 novih igara

Najnoviji finansijski izveštaj kompanije Electronic Arts je stigao, u kojem se govorilo o zaradi u prvom kvartalu 2020. godine, angažovanosti igrača tokom pandemije korona virusa, kao i budućih planova.

Cela situacija sa pandemijm virusa u svetu je za mnoge kompanije dovela do velikih finansijskih problema i promena planova, ali EA nije ima velikih problema u proteklim mesecima, pa tako rukovodstvo ostaje verno izjavi da će do marta naredne godine izdati 14 novih igara. Ovaj plan je inicijalno predstavljen početkom godine, ali i pored rada od kuće i logističkih problema nema promene u brojevima, što je pozitivna vest.

Što se tiče naslova koji pripadaju ovog grupi, tu su 4 sportska naslova – FIFA, Madden, NHL i nenajavljena igra – pa zatim 2 naslova namenjena mobilnim uređajima, i nekoliko indie naslova koje je Electronic Arts podržao. Određen broj igara pripada cenjenim franšizama kompanije, pa tako očekujemo da početkom 2021. izađe novi Star Wars naslov, Command & Conquer remake, jedan od planiranih VR projekata, a nadamo se i novoj Dragon Age igri

Za period nakon marta naredne godine, direktor kompanije EA, Endru Vilskon izjavljuje da je u toku rad na potpuno novoj franišizi, kao i na nekoliko zanimljivih projekata, među kojima se nalazi novi Battlefield naslov, planiran za drugu polovinu 2021. godine.

Pošto je dolazak naredne generacije na horizontu, mnogi igrači koji nisu spremni za taj skok su zabrinuti da će svi izdavači veoma brzo fokus okrenuti ka Playstation 5 i Xbox Series X, dok će prethodne konzole ostati zaboravljene. Na svu sreću, EA je ovom prilikom otkrio da će svi naslovi koji se pojave u narednom periodu biti dostupni i za konzole aktuelne generacije kao i za narednu. Oni koji igru kupe za PS4, a kasnije pređu na PS5, neće morati da iznova plate taj naslov već je nadogradnja besplatna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top