PC

Jedan od najboljih vizuelnih modova, NaturalVision, donosi impresivni fotorealizam u GTA 5

Ako ste neko ko aktivno traži novi način da se zabavi tokom igranja GTA V, onda verovatno znate za mod naziva NaturalVision, kreatora Razed koji nastoji da ovaj naslov što više približi fotorealizmu .

NaturalVision mod se do sada pojavio u nekoliko izdanja, kao NV Remastered pre par godina gde je uveo još viši nivo detalja u GTA 5, a ove godine dobijamo Evolved verziju koja će koristiti benefite novih tehnologija.

NaturalVision Evolved čini da ovaj naslov izgleda kao da je izrađen u Unreal Engine 5, sa detaljno odrađenim teksturama, implementiranim osvetljenjem sa ray-tracing tehnologijom. poboljšanim refleksijama i, praktično je svaki vizuelni element ove igre dobio osveženje.

Mod je predstavljen odličnim trejlerom, koji do najsitnijih detalja prikazuje novine, i prilično nam se dopao, stoga preporučujemo gledanje u 4K rezoluciji. NaturalVision Evolved je trenutno dostupan kroz Early Access patronima ovog kreatora, a kroz nekoliko nedelja ili meseci će se pojaviti kao besplatan za sve.

Dok čekate na Evolved, NV Remastered već sada možete preuzeti iako nema toliko detalja. GTA 5 u narednih nekoliko dana možete takođe preuzeti besplatno putem Epic Games Store, tako da next-gen grafiku dobijate bez ikakvog troška.

Ako ste zainteresovani za još više modova, bacite pogled na našu listu najboljih modifikacija za GTA 5.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top