PC

Otkriven datum izlaska za Total War Saga: TROY, biće besplatan putem Epic Games Store

Najnovija igra u Total War franšizi je krenula put fanova, ali ne na način kojim se to odigralo kod starijih naslova. 

Total War Sage biće obogaćena igrom u kojoj je glavna tema Troja. Igra je predstavljena trejlerom i osvanulom stranicom na platformi Epic Games Store, ali nije reč samo o ekskluzivi, barem ne na onu standardnu koja traje 12 meseci.

Igrači će na Epic Games Store 13. avgusta, kada se Total War: TROY pojavi, tokom 24 časa imati priliku da ovaj novi naslov preuzmu potpuno besplatno. Napominjemo da se radi o novoj igri, ne o standardnoj vrsti darivanja koje se odigrava svake nedelje.

Ovaj naslov je inspirisan Homerovom Ilijadom, ali se fokusira na istorijske činjenice Trojanskoga rata, sa prilikom da igrate na obe strane. Total War: TROY omogućava da sačuvate ili pokorite Troju igrajući kao neki od 8 istorijskih karaktera. Iako je igra bazirana na istoriji, Creative Assembly nije mogao u potpunosti ukloniti mitološke aspekte, tako da su oni dobrim delom pristuni tokom igranja kampanje.

Epic Games sada ima agresivniji pristup kako bi privukao nove fanove, pošto će besplatno deliti i potpuno nove igre. To do sada nije viđeno na drugim platformama, makar ne zvanično, tako da će interesovanje za Total War: TROY definitivno biti veliko kada se pojavi 13. avgusta. 

Trejler ispod valjano upoznaje sa pozadinom priče i osvežiće vam sećanje o jednom od najpoznatijih epova iz istorije antičke Grčke.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top