PC

Prikazan prvi gejmplej za Total War Saga: Troy

Najnoviji naslov u Total War franšizi koji dolaze kao deo Sage o manjim naslovima bavi se legendarnim gradom antičke Grčke – Trojom.

Total War: Troy je predstavljen pre nekoliko dana sa informacijom da će izaći kao Epic Games Store ekskluziva, gde će igrači ujedno moći da preuzmu igru potpuno besplatno tokom prvog dana izlaska, 13. avgusta.

Sada je predstavljen i prvi gejmplej snimak u kojem se objašnjava način na koji će se bitke odvijati u ovom naslovu studija Creative Assembly. Bitke su izrađene u stilu koji prati istorijske činjenice, sa jedinicama u tradicionalnim odorama, podeljenim u zavisnosti od toga koju ulogu igraju. Postoje strelci, klasični ratnici, skriveni ratnici za zasedu.

Jedinicama ćete komandovati kao celinom, a među njima se nalaze i mitološka bića, poput Minotaura, koja imaju veliku snagu i služe za unošenje razdora u neprijateljske redove. Uz njih, svaka vojska ima glavnog vođu, u videu su prikazani Ahil i Hektor. Nad ovim likovima će se vršiti direktna kontrola tokom igranja i oni imaju određene osobine, uz opciju direktnog obračuna.

U videu su takođe prikazane neke od taktika koje se mogu primeniti tokom vojevanja bitaka, kao i uticaj terena na tok borbe, uz nekoliko inovacija u odnosu na ranije naslove.

Gejmplej video traje oko 6 minuta i donosi sasvim dovoljno informacija za fanove koji očekuju najnoviju strategiju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top