PC

Battlefield V dobio svoj poslednji apdejt

Prethodnog meseca je najavljeno da Battlefield V ostaje bez aktivne podrške studija DICE i Electronic Arts sa poslednjim apdejtom koji će biti dodat u tokom juna meseca.

Sada je došao i taj dan, poslednji sadržaj je stigao u Battlefield V i poprilično obogaćuje iskustvo igranja za kraj podrške.

Dodata je potpuno nova mapa Al Marj Encampment koja igrače vodi u Libiju i namenjena je za 64 igrača. Ova mapa je dostupna u modovima Conquest, Breakthrough, Team Deathmatch i Squad Conquest. Druga mapa je stara-nova Provence, koja je tokom prethodnog perioda prošla kroz proširenje i redizajn.

Od ostalih novina dodato je čak 9 novih oružja, 5 nadogradnji(gedžeta), tri vrste granata i 6 novih vozila namenjenih za kretanje po mapi. Uz sve novine, načinjene su promene u fakcijama, rebalans oružja i ukljanjanje bagova za što bolje iskustvo igranja u mesecima kada se podrška prekine.

Kompletnu listu sa dodacima i promenama možete pronaći putem ovog linka.

Podrška za ovaj naslov se nekako prerano završila, pošto se novi Battlefield naslov neće pojaviti ove godine, već je EA potvrdio da će se najnovije izdanje u ovoj franšizi pojaviti tek tokom 2021. godine. Dugi period čekanja je pred Battlefield fanovima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top