PC

Letnji festival igara na Steamu odložen za 16. jun

Odlaganja, odlaganja, odlaganja.

Odlaganja događaja, razna prilagođavanja i slični postupci su nešto o čemu smo dosta slušali u ranijim mesecima ove godine zbog pandemije korona virusa. Kako su se kompanije prilagodile na fazon rada od kuće tako je krenulo vraćanje konvencijama i novim vestima.

Tu nije kraj, pošto talas rasno izazvanih nemira na tlu SAD dovodi do još jednog niza odlaganja događaja zakazanih za početak juna. Do sada su otkazani svi događaji planirani za period do 7. juna, kao i većina planiranih za kasniji period, gde spada čak i dugo očekivano predstavljanje Playstation 5 konzole.

Listi odloženih zbivanja pridružuje se letnji festival na Steam platformi koji donosi gomilu besplatnih demo verzija igara, bogatiju od prethodnih sezonskih izdanja. Uz probu različitih naslova, tokom trajanja festivala bi bile održane i razne prezentacije developera sa dodatnim detaljima o igrama.

Steam Summer Game Festival je pomeren za nedelju dana kasnije, tako da će umesto 9. juna, početi 16. juna i trajaće sve do 22. juna, objavljeno je na zvaničnom profilu Džefa Kinlija.

Prvobitni raspored zbivanja je bio dobro organizovan, a pošto novi datumi za većinu njih nisu poznati, i zapravo još uvek nisu sigurni, ne znamo da li će sve moći da se isprati valjano.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top