PlayStation 5

Pogledajte sjajni koncept korisničkog interfejsa za PS5

Playstation 5 - PS5

Pošto je dugo očekivano predstavljanje Playstation 5 konzole ponovo odloženo, ovoga puta zbog nereda u SAD, moramo još da čekamo na nove detalje vezane za ovu next-gen konzolu.

Pošto je jako malo konkretnih stvari trenutno poznato, fanovi su pustili mašti na volju i rade na konceptima kojima zamišljaju kako bi pojedini elementi za PS5 mogli izgledati.

Pročitajte još: Playstation 5 igre koje bismo voleli da vidimo

Jedan fan je kreirao koncept korisničkog interfejsa(UI) za ovu konzolu, koji prikazuje kako bi mogao izgledati naš put od paljenja Playstation 5 do pokretanja igara. Koncept je prilično detaljan, sa odličnim animacijama i lepo dizajniranim ikonicama igara, uz dostignuća koja se mogu ostvariti tokom igranja.

Ovaj dizajn je očigledno inspirisan onim koji krasi Xbox konzole, što i nije loše, pošto je kod suparnika navigacija dosta lakša. Naravno, reč je samo o konceptu vrednom pažnje, dok će Sonijeva finalna kreacija verovatno izgledati drugačije.

Za sada nije poznato kada će se održati zvanično predstavljanje novih detalja za Playstation 5 konzolu, pošto novog datuma nema, ali svakako vredi sačekati na detalje koji će otkriti nove naslove i više o budućnosti Playstation brenda.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top