PC

U Star Citizen do sada uloženo 300 miliona dolara

Star Citizen sa svakim novim presekom dobija ogromnu količinu novca kojom fanovi pomažu razvoj, ali Cloud Imperium Games po pitanju napretka igre kao da stoji u mestu.

Nedavno je otkriveno da je prikupljeno preko 300 miliona dolara, tačnije 300.145.173$, čime je dodatno potvrđena pozicija igre u koju je uloženo najviše novca od strane fanova. Ovu sumanutu sumu kojom se navodno pomaže razvoj, doniralo je oko 2,7 miliona igrača.

U odnosu na novac prikupljen do decembra prošle godine, sada je ostvaren rast od 50 miliona dolara, za šta je najvećim delom zaslužna odlična prodaja virtuelnih svemirskih brodova.

Trenutno je u toku nedelja vanzemaljaca, gde možete upoznati nove organizme i otkriti njihove prave namere, čime imate priliku da se pozabavite nečim zanimljivijim.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top