Vesti

Otkrivene prve igre koje će imati Smart Delivery funkciju sa izlaskom Xbox Series X

Microsoft sa najnovijom generacijom konzole, Xbox Series X, ne planira da donese samo novi hardver sa video igrama, već ima želju da igračima na više načina izađe u susret.

To je pre svega sa povećanom pristupačnošću putem pretplatničkih servisa(Xbox Game Pass) koji po niskoj ceni nude veliki broj igrača. Pošto je prelazak sa stare na novi generaciju finansijski težak za korisnike, Microsoft želi da im omogući da sa samim prelaskom na konzolu imaju dostupne igre i to bez plaćanja.

Tu na scenu stupa Smart Delivery funkcija, koja dozvoljava da igru kupljenu za Xbox One besplatno igrate na Xbox Series X bez ikakvih dodatnih troškova. Potrebno je samo da koristite isti Xbox nalog.

Ova funkcija je poznata od ranije, ali je sada pokrivena u najnovijoj objavi na Xbox blogu i trejlerom u kojem je predstavljen niz većih igara od strane drugih izdavača koji su pristali da se njihovi naslovi igraju međugeneracijski po jednoj ceni. Početna lista igara:

Halo Infinite
Cyberpunk 2077
Assassin’s Creed Valhalla
Destiny 2
DiRT 5
Scarlet Nexus
Chorus
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
Yakuza: Like a Dragon
The Ascent
Call of the Sea
Gears 5
Second Extinction
Metal: Hellslinger

Naravno, tu je još gomila drugih naslova, pre svega starih, dostupnih putem backwards-compatibility. Smart Delivery funkcija ne znači da će ista verzija igre na Xbox One biti dostupna putem nove generacije, već će na Seriji X to biti značajno obogaćeno bržim vremenom učitavanja i bogatijom grafikom.

Ovo je odlično za igrače, pošto ne moraju da se “stiskaju” do dolaska nove generacije Xboxa već mogu opušteno igrati, a onda samo izvrše prelazak na next-gen kada su spremni.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top