PC

Mesec dana nakon izlaska, Amazonova pucačina Crucible se vraća u zatvorenu betu

Put razvoja jedne video igre uglavnom ide alfa faza – zatvorena beta – otvorena beta – izlazak i kraj. Kod prve visokobudžetske igre giganta Amazon, besplatne pucačine Crucible, taj redosled je skroz ispremeštan.

Ova igra se krajem maja pojavila na Steamu i time je postala dostupna za igranje velikoj bazi korisnika. Oni nisu bili oduševljeni, sa velikim brojem negativnih kritika na račun gejmpleja, grafiku i performanse, što je moralo izazvati reakciju developera.

Amazon Game Studio je odlučio da Crucible povuče iz trenutne faze, i da se igra prebaci u zatvorenu betu. Prvobitni planovi za razvoj i dalje ostaju, s tim što developeri pred sobom imaju nove zadatke u vidu doterivanja igre na osnovu povratnih informacija igrača.

Crucible i dalje ostaje dostupan za igranje na Steamu bez većih promena za igrače, s tim što će sami developeri posvetiti određeno vreme kako bi svake nedelje igrali sa zajednicom. Cilj je da se poradi na mapi, mehanici napucavanja i većim izmenama moda igranja.

Prvobitno je u ponudi bilo 3 modova za igranje, ali ubrzo je rešeno da se treba posvetiti se samo jednom, Heart of the Hives modu, dok su ostali do daljnjeg uklonjeni. Tako će ostati u budućem periodu, a samo vreme će pokazati da li će Amazon uspeti da Crucible dovede u igrivo stanje koje zadovoljava kriterijume igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top