PC

Killing Floor 2, The Escapists 2 će biti besplatni od 9. jula putem Epic Games Store

Jedini period tokom kojeg je Epic Games Store misteriozno čuvao svoje nadolazeće besplatne igre je trajanje velike letnje rasprodaje i takozvanog “Vault” događaja.

Sa završetkom tih počasti, sada već unapred znamo koje igre Epic deli u nadolazećem periodu, odnosno od 9. jula. U ponudi će ponovo biti više naslova, odnosno više od jednog, sa jednim koji predvodi paket.

Igra predvodnica biće Killing Floor 2, otkačena pucačina prepuna komadanja Zedova sa kooperativnim modovima za 6 igrača i VS modom za 12 igrača. Igra je prepuna brutalnih sukoba i čini iskustvo uzbudljivo za igranje u društu.

Ostale dve igre koje će postati besplatne u periodu od 9-16. jula su The Escapists 2, pikselizovana multiplejer strategija kreatora Worms igara, kao i Lifeless Planet, naučno-fantastična zagonetalica.

Pre nego što ovi naslovi dođu u ponudu, i dalje imate šansu za preuzimanje zanimljive koloritne igre HUE. Nadamo se da ove nedelje Epic Games neće povlačiti igre iz ponude kao što je povukao prošle, kada je samo pola sata pre početka akcije objavio da neće darivati Conan Exiles.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top