PC

Sa Shadowlands ekspanzijom opcija promene pola WoW karaktera postaje besplatna

Dolazak ovogodišnje Shadowlands ekspanzije za World of Warcraft dovešće do velike promene po pitanju naplaćivanja opcije za promenu pola karaktera.

U ovom naslovu je prilagođavanje karakteristika junaka bilo potpuno jednostavno i besplatno, ali ne i kada je u pitanju opcija promene pola, pošto Blizzard za tu stavku naplaćuje čak 15 dolara, ali promena dolazi.

Kada se World of Warcraft: Shadowlands bude pojavio na jesen, naplaćivanje ove opcije će biti ukinuto, te će igrači moći da potpuno besplatno menjaju pol svojih junaka u igri. Do promene dolazi zato što time Blizzard “ne odaje pozitivnu poruku”, i želja je biti što otvoreniji za svakojaki tip igrača.

U cilju prilagođavanja modernim trenovima i polnim različitostima, novi heroj u ekspanziji će biti transgender, pošto je u prošlom životu bio žena, a dolaskom u Shadowlands postaje muškarac.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top