PlayStation 5

PS5 DualSense kontroler detaljno prikazan kao deo Summer Game Festa

Dok još uvek čekamo na opciju za prednaručivanje, kao konačnu cenu Playstation 5 konzole, koja je već nekoliko puta osvanula po raznim prodavnicama, dobili smo priliku da se bolje upoznamo sa DualSense kontrolerom.

Kako DualSense izgleda, šta donosi u video igrama i kako se poredi sa DualShock 4 podelio je Džef Kinli u svojoj najnovijoj epizodi Summer Game Festa.

Džef je na početku opisao neke od glavnih funkcija DualSense kontrolera, kao što su višestepeni tasteri, i jaka haptička podrška, koja omogućava igračima da osete razne terene i promene tokom igranja. Pored podeljenih utisaka, bilo je prilike videti kakav je kontroler i u praksi sa jednom od PS5 igara.

Ovaj poznati voditelj je igrao Astro’s Playroom igru koja dolazi preinstalirana sa svakom Playstation 5 konzolom, i koja je kreirana kako bi u najboljem svetlu prikazala funkcionalnost kontrolera.

Nakon gejmpleja je održan intervju sa vođom marketinga iza Playstation brenda, koji je između ostalog potvrdio da će biti prednaručivanja Playstation 5 konzola, kao i da će potrošači biti unapred obavešteni o tome.

Playstation 5 stiže krajem godine, zajedno sa nizom novih, ekskluzivnih igara, kao i DualSense kontrolerom. Sony je izgleda povučen pozitivnom reakcijom publike rešio da duplira proizvodnju nove Playstation konzole, što znači da manjka na policama neće biti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top