PC

Rad na Dragon Age 4 napreduje, ali otežano zbog rada od kuće

Da je nova igra u Dragon Age serijalu u pripremi više nije nikakva tajna, pošto smo do sada već imali potvrdu developera iz studija Bioware, a objavljen je i strip koji prikazuje gde će se odvijati radnja.

Pošto izdavač Electronic Arts tokom EA Play događaja održanog u junu nije konkretnije prikazao, pored kratkog tizera za Dragon Age projekat, fanovi su ostali zabrinuti po pitanju sudbine razvoja, pošto se već jednom desilo da se DA4 interno odloži.

Izvršni producent studija Bioware, Mark Darah, otkrio je da se rad na igri i dalje vrši i da se napredak ostvaruje. Problem je samo što napredak ne ide po planu, pošto mahom svi zaposleni rade od kuće, i otkriveno je da taj metod rada teži.

Dobro je čuti da je Dragon Age 4 i dalje u razvoju, ali zbog korona virusa je verovatno došlo do internog odlaganja planiranog dolaska igre, tako da će se čekanje nas fanova dodatno odužiti. Dragon Age 4  je samo jedna od mnogih igara koja trpi posledice pandemije korona virusa, sa ogromnim brojem developera koji se žale na otežan rad i potencijalna odlaganja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top