PC

Pogledajte kako izgleda Sem Fišer u akciji kao novi R6 Siege operator

Rainbow Six Siege je dobio jedan poveći dodatak sadržaja koji će igrači rado prihvatiti, ali za one koji čekaju na novi Splinter Cell naslov radi se o još jednoj razočaravajućoj najavi.

Zašto je tako? Pa zato što čuveni Sem Fišer još uvek nije pronašao put do svoje samostalne avanture, već se stalno pojavljuje kao gostujući karakter u drugim igrama. Njega smo viđali u Ghost Recon naslovima, mobilnoj igri, a on je sada i najnoviji operater u popularnoj kompetitivnoj pucačini kompanije Ubisoft.

Vest da će se on pojaviti u Rainbow Six Siege stigla je još protekle nedelje, ali je sada novi operater dostojno predstavljen sa fokusom na sve sposobnosti i gejmplej snimak.

Osobine ovoj junaka, nazvanog Zero u R6 Siege, su u skladu sa Splinter Cell igrama, pošto ima pištolj sa prigušivačem i MP7. Od gedžeta, tu je Argus ispaljivač kamera. Te kamere je moguće staviti na tvrde površine i koristiti ih za posmatranje kretanja neprijatelja, a pomoću ugrađenog lasera u svakoj moguće je uništiti neprijateljske gedžete i “pecnuti” neprijatelje.

Sem Fišer deluje kao zgodni dodatak za R6 Siege, što se može videti u gejmplej videu ispod.

To nije sve što ovaj multiplejer naslov dobija sa dolaskom novog junaka, pošto dolazi Ping sistem nalik onom iz Apex Legends, novi gedžeti, laserski nišani i opcija za gledanje prethodnih 12 odigranih mečeva.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top