PC

Quake 3 je potpuno besplatan za preuzimanje do 21. avgusta

Iako kompanija Bethesda nema šta konkretno da najavi u ovim mesecima, tu je barem besplatno darivanje koje igračima pruža priliku da zaigraju nešto bez trošenja novca.

Kao što je i najavljeno prošle nedelje kada je podeljen Quake 2, sada je moguće besplatno preuzeti treći deo u ovom kultnom serijalu, ali samo na određeno vreme.

Kompanija Bethesda Quake 3 nudi potpuno besplatno sve do 21. avgusta u 18 časova po našem vremenu putem Bethesda lansera(PC). Za preuzimanje potrebno je samo logovati se na Bethesda platformu i preuzeti igru do kraja promo perioda, a ona će zauvek ostati u vlasništvu igrača.

Ovo darivanje će definitivno udahnuti novi život u Quake 3, tako da će biti igrača za kvalitetno multiplejer napucavanje, i slobodno bacite pogled na brojne modove koji su u rastućoj ponudi.

Ako želite još besplatnih igara, podsećamo vas da Epic Games deli Remnant: From the Ashes i Alto kolekciju do četvrtka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top