PC

Novi Call of Duty potvrđen! Tizer video vodi u period Hladnog rata

Konačno je došao kraj okolišanju, Activision je i zvanično potvrdio da će se nova Call of Duty igra pojaviti ove godine.

Najava nove igre iz ove franšize obično biva tokom maja, ali je iz nekog razloga(verovatno korona virusa) rešeno da se otkrivanje održi sada u avgustu.

Zvanično predstavljanje sa sve gejmplejom i konkretnim detaljima o tome šta možemo očekivati tek predstoji, i  sada sa zvaničnom potvrdom je zakazano za 26. avgust.

Takođe je potvrđen i naziv koji je već procureo – Call of Duty: Black Ops Cold War – i to uz dvominutni tizer video sa temom Hladnog rata. U videu ispod nije prikazan nijedan delić iz same igre, već je moguće videti Jurija Bezmenova sa izuzetno ozbiljnim govorom koji je pružio u jeku Hladnog Rata tokom 70-ih godina prošlog veka.

Bezmenov govori o Sovjetskom špijunu koji je infiltrirao sile Zapada sa ciljem njegove destabilizacije. To bi najverovatnije mogla biti tema igre, odnosno singlplejer kampanje, koja će igrače voditi na različite svetske lokacije, ključtne tokom odvijanja ovih podmuklih sukoba.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top