PC

Proglašene igre-dobitnici Gamescom 2020 nagrada

Digitalna Gamescom konvencija već uveliko traje sa otkrivanjem valjanog broja novih igara i vesti za one već najavljene. Pored otkrivanja, ovaj događaj nije mogao proći bez dodeljivanja nagrada za igre koje to zaslužuju.

Već tokom prvog dana je dodeljeno 7 nagrada za igre u isto toliko kategorija. Nagradu za akcionu avanturu dobio je Watch Dogs Legion, akciona igra Gamescoma je Star Wars Squadrons, najbolja Sony Playstation igra je Cyberpunk 2077(zanimljivo da nije Sonijeva igra u pitanju).

Najbolji Microsoft naslov je Tell Me Why, a kod Switch konzole je to Little Nightmares 2.

Gamescom 2020 traje sve do 30. avgusta, tako da imate još vremena da vidite šta očekuje svet gejminga u narednim mesecima, a verovatno će biti proglašeni pobednici u drugim kategorijama.

Puna lista pobednika po kategorijama glasi:

  • Najbolja akciona avantura: Watch Dogs LegionUbisoft
  • Najbolja akciona igra: Star Wars Squadrons – Electronic Arts
  • Najbolja indie igre: Curious Expedition 2Maschinen-Mensch
  • Najbolja multiplejer igra: Operation TangoClever Plays
  • Najbolja Soni Playstation igra: Cyberpunk 2077CD Projekt RED
  • Najbolja Microsoft Xbox igra: Tell Me WhyMicrosoft
  • Najbolja Nintendo Switch igra: Little Nightmares 2 Bandai Namco
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top