PC

Zvanično predstavljena Suicide Squad igra, dolazi 2022. godine

U vikendu za nama je održan specijalni događaj posvećen fanovima DC univerzuma, ali se na njemu nije radilo samo o filmovima, već smo imali prilike i da dobijemo nove najave igara sa poznatim junacima.

Prva igra koje je predstavljena je Gotham Knights, u kojoj Betmena nema, već je on navodno mrtav, ali na njegovo mesto dolazi orna četvorka junaka spremnih da Gotham dovedu u red.

Druga igra o kojoj sada pišemo pokriva grupu superzlikovaca primoranih da čine dobro poznatiju kao Suicide Squad gde će glavni likovi biti Harley Quinn, Deadshot, King Shark i Captain Boomerang. Iza Suicide Squad: Kill the Justice League stoji Rocksteady koji izgleda da je tek u početnim stadijumima razvoja, pošto je sa prvim trejlerom otkriveno da igru možemo očekivati tek 2022. godine.

Kao što se može zaključiti iz naziva, zadatak ovih likova biće verovatno borba sa inače dobrim junacima, kao što su Batman i Superman. Zanimljiva je izjava DC-a da je ova igra zapravo nastavak avantura iz Arkham serijala, a ne Gotham Knights. Za takav okršaj svaki karakter će imati niz jedistvenih osobina i oružja, Harli će imati svoju bejzbol palicu, Bumerang će imati svoje bumerange i tako dalje.

U pitanju je kooperativna igra za do 4 igrača, gde će svaki uzeti određenog heroja, a oni koji žele da igraju solo to mogu učiniti, s tim što će botovi preuzeti ostatak ekipe. Dobra vest za igrače koji igraju sami je da će bez problema moći da menjaju uloge.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top