PC

Studio Arkane, kreator Dishonored i Prey igara, zapošljava za rad na novoj AAA igri

Akvizicija kompanije Behtesda i ZeniMax Media od strane Microsofta donela je i popriličnu količinu novih detalja vezanih za naslove studija koji su obuhvaćeni.

Najveće interesovanje je naravno privukla objava Toda Hauarda, da je Creation Engine za The Elder Scrolls 6 dobio ogromno osveženje i inovacije, što nije viđeno još od Obliviona. Pored toga, sa pripajanjem kompanije otkriveno je da se jedan od brojnih developera, studio Arkane, priprema za rad na novoj igri.

Studio koji nam je doneo Dishonored i Prey naslove ima brojne otvorene pozicije u raznim gradovima, što može značiti da se priprema za rad na nekom velikom projektu. To će svakako biti AAA igra, a neke od pozicija koje su otvorene tiču se animacije, grafičkog inžinjera, gejmplej inžinjera, dizajnera sistema i slične

U opisu otvorenih pozicija stiče se ideja o tome kakva bi nova Arkane igra mogla biti. Pre svega, izgleda da nas očekuje novi endžin ovog developera, u vidu prelaska na Unreal 4, ili potencijalno Unreal 5. Sa druge strane igra će najverovatnije imati fokus na multiplejeru, pošto se traži iskustvo u radu sa live service igrama.

Teško je da ćemo uskoro saznati o kojoj se igri tačno radi, pošto je još uvek u pitanju rana faza produkcije. Pre nego što se ovaj naslov otkrije, Arkane će doneti naslov Deathloop, koji dolazi za PS5 i PC, pošto će Microsoft ipak ispoštovati ekskluzivnost.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top