PC

Dishonored 3 bi mogao biti najavljen već ove nedelje

Tokom sudskog slučaja između Microsofta i FTC-a o preuzimanju Activision Blizzarda, procurilo je nekoliko dokumenata, otkrivajući plan nadolazećih ekskluzivnih igara, kao i rane planove za next-gen Xbox konzolu. Jedna od pomenutih igara nije bila nijedna druga do Dishonored 3 i sada kruže glasine da će igra biti najavljena ove nedelje.

Kao deo procurelih dokumenata prikupljenih kao deo procesa otkrivanja za sudske postupke između Microsofta i FTC-a, Microsoft je morao da preda osetljive poslovne dokumente, uključujući rane planove za sledeću Xbox konzolu, i plan za nadolazeće igre na svom rasporedu izdanja. Kao deo plana za Bethesda, kompanija je planirala Dishonored 3 za FY2024.

Sada je leaker i podcaster, Nate the Hate, tvrdio da je čuo da će sledeća igra Arkane Lyon-a biti najavljena na The Game Awards ove nedelje. S obzirom da vidimo Dishonored 3 naveden na zvaničnom dokumentu plana, ovo se čini kao najverovatnija opcija za novu najavu igre.

Iako su obe Dishonored igre bile veoma dobro primljene, Arkane je nakon Dishonored 2 krenuo u drugom pravcu, radeći na naslovima poput Deathloop i Redfall u nastojanju da se bolje upozna sa multiplayerom. Povratak u najpoznatiji IP studija bi bio dobrodošao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top