PC

Nakon Metal Gear igara, i Silent Hill 4 stigao na PC

Nakon dugog niza godina, Konami je rešio da igre koje prethodno nisu bile dostupne PC publici, donese na platformu kroz Good Old Games(GOG).

Od prošle nedelje, PC publika konačno može da uživa u digitalnim verzijama prvih Metal Gear igara, Contra kolekciji, a sada je na GOG dodat i Silent Hill 4 The Room. Ova 16 godina stara igra je dostupna za kupovinu po ceni od 9,50 dolara.

Napominjemo da se ne radi o nikakvoj vrsti remastera ili bilo kakvoj osveženoj verziji, već je to ista igre kao i prvog dana kada se pojavila. Pokušaj da se serijal načini drugačijim od prethodnih igara, sa mešavinom perspektive trećeg i prvog lica, nije dao preterane rezultate, ali je svakako nezaobilazno gradivo za svakog Silent Hill fana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top