PlayStation 5

Sony prvi put prezentovao Playstation 5 korisnički interfejs i otkrio mnoge funkcije konzole

Pre nekoliko dana Sony nas je upoznao sa hardverskim sastavom njihove konzole sledeće generacije u detaljnom rastavljanju na proste činioce. Danas smo dobili još informacija ali ovoga puta Sony je posvetio video softverskim sadržajima koje poseduje konzola,tačnije korisničkom interfejsu. 

Predstavnici Sony-a su nas prvo upoznali sa Playstation 5 kontrolnim centrom a kroz dalju prezentaciju smo pratili prepoznatljivu Sonijevu maskotu Sack Boy-a. Demonstrirane su nove funkcije kao što su ‘’kartice’’, nove aktivnosti koje možete da radite unutar i van igara, kako da komunicirate sa prijateljima, kako da se povežete i igrate igre zajedno, snimate sebe dok igrate i još mnogo toga što ne bi baš otkrivali. Iovako je bolje da pogledate lično pogledate video u nastavku teksta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top