PlayStation 4

Pogledajte koje su igre obeležile Playstation 4 generaciju konzola

Playstation 5 dolazi ove jeseni, a Playstation 4 polako odlazi u zasluženu penziju. U periodu od 7 godina, od izlaska 2013. godine, PS4 je dobio niz igara, ekskluziva i dodataka, koje su obeležile čitavu generaciju.

Igre koje su ostavile ogroman trag na igrače pokrivene su u specijalnom videu objavljenom na kanalu Playstation Access. Video je kreiran tako da prikaže po sekundi iz svake značajne igre koja se pojavila za PS4.

Tu nisu samo ekskluzive, već i blokbaster hitovi poput GTA 5, Minecraft i sličnih. Video uglavnom prati vremensku liniju od izlaska, pa se tako počinje sa Killzone: Shadowfall i završava se ovogodišnjim hitovima, gde pripadaju Ghost of Tsushima, Fall Guys i The Last of Us 2.

Video traje oko 3 minuta i 20 sekundi, što je prilično impresivan broj igara i samo po sebi govori o tome koliko bogatu biblioteku igara nudi Playstation 4. Ova konzola će nastaviti da se prodaje i u budućnosti, tako da nikada nije kasno za sve ove igre, a lepa opcija je i što će gotovo svi PS4 naslovi biti dostupni za PS5.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top