Vesti

Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge, VR naslov, dobio trejler i datum izlaska

Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge je akciona avantura smeštena u virtuelnu realnost, koja će biti dostupna korisnicima Oculus Quest-a sledećeg meseca. Kreatori, ILMxLAB, su skoro izbacili zvanični trejler za ovaj predstojeći VR naslov. U video možete da vidite planetu Batuu i nekoliko klasičnih karaktera iz franšize kao što su R2-D2, C-3PO i drugi. 

Dok otkrivate nove regije i skrivene delove Star Wars galaksije, susrešćete se sa nezgodnim zlikovcima, ali uz pomoć dobro poznatih karaktera ćete ipak na kraju prevazići sve prepreke. 

Igrajte kao droid za opravke i naučite kako postupci jedne osobe mogu promeniti galaksiju. Igra će imati više nivoa težine kako bi bila dostupna što široj publici. 

Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge treba da izađe 19. novembra ekskluzivno za Oculus Quest. 

Pogledajte zvanični trejler o dalekoj, dalekoj galaksiji u nastavku teksta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top