PC

U Kojima Productions se radi na muzici za misteriozni projekat

Izgleda kao da će nova igra čuvenog kreatora Hidea Kodžime izaći ranije nego što se očekuje.

Naime, na misterioznom projektu se već uveliko radi, i trenutno se vrši snimanje muzike za neobjavljenu igre. Ovo dolazi od strane švedskog kompozitora Ludviga Forsela, zapošljenog u Kojima Productions. On je na Twitteru objavio fotografiju sa “prvog COVID snimanja”, za novi projekat, koji nije do sada bio najavljen.

Forsel ima bogato iskustvo kao kompozitor, pošto je pre ovoga zajedno sa Kodžimom radio u Konamiju na Metal Gear Solid 5, Ground Zeroes. Jako iskustvo biće veoma važno u novom projektu na kojem se trenutno radi.

Ovo možda znači da Hideo Kojima već uveliko radi na svojem najnovijem naslovu, ali je misterija i dalje šta bi to moglo biti. Najveća verovatnoća je da se radi o horor igri, koju on već toliko dugo planira, a dodatni dokaz za to je partnerstvo sa Džundžijem Itom,  čuvenim kreatorom horor manga stripova.

Naravno, moguće je i da je reč o singlplejer ekspanziji za Death Stranding, ali nikakve reči ranije nije bilo o mogućem dodatnom sadržaju. Ali nije kasno, pošto se približavamo godišnjici od izlaska igre. Naravno, da ne zaboravimo i malo blesavu glasinu, da Kojima i Konami ponovo sarađuju za rad na novoj Silent Hill igri.

Muzika je uglavnom jedan od delova projekata na kojima se radi pri kraju razvoja, što upućuje na to da se radi o krajnjoj fazi razvoja, ali kao sa svim glasinama potrebno je sačekati zvaničnu izjavu.

Prvenac ovog studija, Death Stranding, prošao je prilično dobro na Playstation 4 konzoli, kao i na PC-u, što je svakako dobar podstrek da se nastavi rad na video igrama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top