PC

Fortnite će uskoro zauzimati radikalno manje prostora na PC-u, biće “smanjen” za 60GB

Trend da video igre zauzimaju sve više i više prostora je prilično aktuelan, sa rastućim brojem naslova koji premašuju 100GB potrebnog prostora, a sada ti isti developeri rade na “smanjenju” igara.

Activision se konačno dosetio da omogući brisanje nepotrebnih delova iz Call of Duty: Modern Warfare, pošto je igra postala prevelika za 250GB SSD, a sada Epic Games čini isto sa Fortnite: Battle Royale.

Fortnite je u periodu za nama pošteno narastao, zahvaljujući redovnim ažuriranjima svake nedelje, gde je dolazio novi sadržaj i poboljšanja, zbog čega igra sada zauzima oko 90GB prostora na PC-u. To više neće mučiti igrače, pošto nedavno izdati apdejt radikalno smanjuje zahtevnost za prostorom, i to za čak 60GB.

Kako bi se prostor smanjio neophodno je preuzeti poveći apdejt, koji je težak oko 27GB na računarima. U budućem periodu će dolaziti ažuriranja koja zauzimaju dosta manje, a brzina učitavanja će takođe biti poboljšana.

Ovo zvuči kao unapređenje u susret dolaska next-gen verzije za PS5 i Xbox Series konzole, a ostaje da se vidi da li će na računarima biti i nekih vizuelnih poboljšanja.

Sa ovim, 14.10 apdejtom, otpočeo je i Fortnitemares događaj povodom Noći veštica, nazvan Midas Revenge koji će do 3. novembra pružati izmenjeni gejmplej, zajedno sa raznim skinovima i dodacima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top