PC

Problemi za Halo Infinite se nastavljaju – Razmatra se odvajanje kampanje i multiplejera

Iako još nije izašla nova Xbox serija konzola je već letos pretrpela veliki udarac u vidu odlaganja datuma izlaska za Halo Infinite, jedine velike ekskluzive koju je Microsoft trebao doneti ove godine.

To odlaganje će garantovano negativno uticati na prodaju Xbox Series konzola, a situacija u razvoju same igre je i dalje dosta teška. Prema nekim glasinama, u prethodnim mesecima se razmatralo odlaganje igre za 2022. godinu, ili odustajanje od verzije za Xbox One.

Novi navodi sada govore o tome kako bi Microsoft mogao podeliti Halo Infinite na delove, koji bi se pojavljivali po različitim datumima. Prema tome, multiplejer mod za Halo Infinite bi mogao izaći kasnije od kampanje, ili obrnuto. To bi dalo razvojnom timu više vremena da se posveti nezavršenim elementima, a igrači ne bi preterano čekali.

Ovo nije prvi put da se govori o “parčanju” Halo Infinite, pošto je to prvobitno bio plan B u slučaju da odlaganje nije bilo odobreno. Sada izgleda kao da će se i to desiti.

Jedan od glavnih razloga za odlaganje je pandemija korona virusa koja je uticala na sam rad zaposlenih u 343 Industries, kao i negativne reakcije publike na nizak kvalitet grafike u prikazanom gejmpleju.

Halo Infinite bi se trebao pojaviti negde tokom 2021. godine za PC, Xbox One i Xbox Series X/S.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top