PC

The Walking Dead: The Telltale Definitive paket igara stigao na Steam sa 40% popusta

Izdavači interesatnih naslova, Slime Rancher i The Long Dark, su obavestili sve obožavatelje zombi apokalipsa na tviteru da je jedna od najboljih igara svih vremena The Walking Dead, studia Telltale, ponovo dostupna svima na Steamu i to u specijalnoj Definitive Series verziji. 

Kreatori ovog hit naslova su ranijih godina zapali u finansijke probleme, jer su izbacivali igre brže nego što su to mogli da naplate, tako da je studio na kraju morao da proglasi bankrot a od tad razni studiji su pokušali da sklope dogovor sa originalnim kreatorima i nastave da podržavaju igru na tržištu. 

Nova edicija igre, koja je na Steam popustu od 40%, sadrži sve sezone koje su originalno izašle, 400 Days i Michonne dlc. To znači da ćete dobiti preko 50 sati gempleja raspoređenog u 23 jedinstvene epizode.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top