PC

Još jedna igra “beži” od Cyberpunk 2077 – The Medium pomeren za januar

Nizu igara koje se odlažu zbog novog datuma koji je Cyberpunk 2077 dobio u praktično poslednjem trenutku, sada se pridružuje i The Medium.

Ova psihološka horor igra sa jedinstvenom mehanikom dualne realnosti je prvobitno bila planirana za 10. decembar, istog dana kada će se i Cyberpunk 2077 pojaviti, ali je sada odložena za 28. januar naredne godine.

U obaveštenju o odlaganju, Blobber Team je kao glavne probleme naveo tešku situaciju sa pandemijom korona virusa i potrebu za dodatnim poliranjem igre, ali futuristički konkurent koji dolazi takođe iz Poljske nije spomenut.

Samo pomeranje od mesec i po dana govori o tome da je Cyberpunk 2077 uticao na odluku. Ostale igre su takođe odložene za januar zbog ovog naslova studija CD Projekt Red, i to Everspace 2, i Path of Exile ekspanzija

Na ovaj način, Xbox Series X i S konzole su ostale i bez poslednje velike konzolne ekskluzive planirane za 2020. godinu, čime je ponuda na Microsoftovoj konzoli dodatno oslabljena. Nove Xbox konzole još od prvog dana pojavljivanja neće imati nikakvu ekskluzivu, pošto je još letos Halo Infinite odložen.

The Medium će se 28. januara pojaviti i za PC

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top