PC

Predstavljanje ekspanzija za Cyberpunk 2077 dolazi tek nakon izlaska

FOTO: CD Projekt Red

Studio CD Projekt Red je trebalo da objavi plan za izbacivanje DLC-ova i ekspanzije priče pre nego što igra izađe ali su pomeranja premijernog datuma na 10. decembar sve pokvarila. Predsednik i jedan od izvršnih direktora, Adam Kicinski, je potvrdio da je prvobitna ideja bila da se season pass najavi pre lansiranja, ali je studio rešio da prvo obezbedi igru igračima pa onda priča o budućim projektima.

Kicinski je ranije rekao da Cyberpunk neće imati manje sadržaja od The Witcher 3 koji je, od kada je izašao, dobio dve ekspanzije priče sa odprilike 30 sati dodatnog gempleja i 16 manjih DLCova. Predstavnih studija se dotakao i Cyberpunk multiplejera koji bi trebao da stigne 2022.

Iznenađujuće ali, multiplejer projekat neće biti deo Cyberpunk osnovne igre već će biti odvojeno AAA izdanje. Zasebna produkcija i tim trenutno rade na ovom naslovu ali predsednik nije hteo mnogo da otkriva o budućim projektima već želi da se fokusira da igra zaista izađe 10. decembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top