Vesti

Skyrim radi u 60FPS na Xbox Series X zahvaljujući modu

FOTO: Bethesda

I devet godina nakon što je izašao, i dalje pričamo o Skyrim-u. Korisnici Xbox Series X konzole će moći da uživaju u istim perfomansama kao i njihove kolege sa PC-a. Skyrim na novoj Xbox knozoli radi na 60 frejmova po sekundi preko novog moda.

Prema objavi na Reditu, Uncap (neograničeni) FPS Mod omogućava ovom fantazi RPG-u da radi na 60fps. Skyrim možete igrati na Xbox-u pomoću podrške za igre prethodnih generacija. Bethesda je obećala, kada ih je Microsoft kupio, da će korisnici starih naslova dobiti besplatne nadogradnje za novu generaciju, a prvi je pomenut Doom Eternal. Ne znamo još kad bi trebalo te nadogradnje da budu dostupne.

Skyrim do sada samo nije izašao na tosteru a ako nečeg što ulepšava Skyrim ima, to su raznorazni modovi. Od kad su igrači počeli da ih prave, bili smo svedoci nekih koji su bili više nego urnebesni. Ovog avgusta smo videli jedan koji je izbacio svim karakterima oči iz igre a drugi korisnik je rekreirao borbu iz Witcher-a 3 pomoću čak 11 modova. Imate li vi mod za Skyrim bez koga ne palite igru i koje ste najsumanutije modove probali?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top