PC

Operacija Broken Fang u CS:GO donela 7 mapa, od kojih i de_aztec naslednika

Velike stvari za Counter-Strike: Global Offensive se obično dešavaju u decembru. Nakon generalno tihog perioda za nama, Valve je konačno predstavio najnoviji dodatak za igrače aktuelne kompetitivne pucačine, nazvan Operation Broken Fang.

Za CS:GO fanove je ovo kao predpraznični poklon, pošto dodatak obiluje sadržajem. Tu je 7 mapa, od kojih se najviše ističe dodatak nove kompetitivne mape koja neodoljivo podseća na de_aztec. Radi se o mapi zvanoj Ancient, sa tematikom tropskih predela Južne Amerike, koja će definitivno oduševiti svakog Aztec fana.

Tu je i novi mod, Retakes. Tri terorista protiv četiri kanteraša se sukobljavaju u brzim partijama sa zadatkom čuvanja ili demontaže bombe. Igrači opremu uzimaju u vidu karti, a pobednik je tim koji prvi osvoji 8 rundi.

Što se ostatka sadržaja tiče tu je ping sistem za lakšu komunikaciju tokom igranja, gomila novih skinova, misija, stikera, i novog načina za praćenje statistike. Više o svim novinama možete pročitati ovde.

A da, evo i prvog CS:GO sinematika posle skoro 8 godina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top