PC

Prva The Witcher igra postala trajno besplatna za sve GOG korisnike

Na platformi Good Old Games je do sada podeljena solidna količina besplatnih igara, dok će među njima našla jedna koja je podeljena dosta više od drugih.

U pitanju je originalni The Witcher naslov, prvenac studija CD Projekt iz 2007. godine, i to poboljšana edicija. Ova igra je sada trajno postala besplatna za GOG korisnike.

Ako do sada kojim slučajem niste dodali igru u svoju GOG kolekciju, to možete učiniti preuzimanjem GOG Galaxy aplikacije, odlaskom na odeljak “Recent” gde će vas sačekati baner sa The Witcher igrom.

Lepo što je GOG rešio da svoj klasik ponudi svima za dž, a to će barem malo doprineti popularizaciji GOG Galaxy lansera, koji za cilj ima da objedini sve platforme na jednom mestu. Za sada im prilično dobro ide pošto su u ovoj godini dodali opciju za kupovinu igara putem drugih platformi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top