PC

Očistite svoj prašnjavi bumstik jer Evil Dead: The Game dolazi sledeće godine

Još od dana PlayStation 2 nije izašao neki naslov posvećen kultnom filmskom klasiku Evil Dead. I dalje se sećam koliko sam bio oduševljan određenim filmovima iz serijala, tako da je logično da sam u svojoj kolekciji igara imao Evil Dead: A Fistful of Boomstick iz 2003. Iako igre nisu bile visokog kvaliteta opet ste mogli sasvim solidno da se zabavite, ali nažalost ni približno kao gledajući Eša (Brus Kembel) kako praši kreature koje Nekronomikon postavi ispred njega. 

Saber Interactive je jutros napokon predstavio novi Evil Dead naslov na kojem rade. Studio, koji stoji iza naslova World War Z, kreirao je igru koja izgleda kao pucačina iz trećeg lica sa elementima co-op preživljavanja. U trejleru, koji možete da pogledate ispod teksta, možemo da vidimo Eša okruženog različitim karakterima ispred čuvene kolibe iz Evil Dead filmova. Brus Kembel definitivno će pozajmiti glas čuvenom samouverenom protagonisti a gemplej podseća na žanr co-op zombi pucačina. 

Kreatori su dodali da će igra sadržati co-op, ali i da će igrači moći da igraju jedni protiv drugih. Uđite u ulogu jednog od četri karaktera koji su preživeli demonsku pošast i istražite, lutujte, pravite, kontrolišite svoj strah i pronađite bitne artifakte kako bi zatvorili portal između svetova. Možete čak i da postanete demon i lovite Eša i njegovu družinu dok kontrolišete čudovišta, okruženje a možete da utičete i na ponašanje jadnih ljudskih bića. 

Više od 25 različitih oružja vas čekaju da rešite mračna stvorenja kao i različite veštine koje vas čine jačim. Mnogo iznenađenja nas očekuje u ovoj krvavoj bitci između dobra i zla prepunoj horora, humora i akcije koju smo mogli da vidimo u filmskoj franšizi. Postavlja se samo jedno pitanje.‘’Da li vaši primitivni mozgovi znaju šta je ovo?’’

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top