Vesti

Epic Games će od 17. decembra svakodnevno deliti besplatne igre

Praznici su pred nama, i ako vas još uvek ništa nije uvelo u prazničnu atmosferu, onda besplatne igre definitivno hoće.

Najdarežljiviji za praznike će biti Epic Games sa svojom platformom za distribuciju digitalnih igara. Epic Games je najavio da će počevši od 17. decembra, korisnici imati prilike da svakodnevno preuzmu besplatne igre. Ponuda će se menjati na svaka 24 časa, slično kao i prošle godine i ukupno će trajati dve nedelje, što znači da će korisnici dodatno produbiti biblioteku naslova.

Zajedno sa 15 dana besplatnih igara, na Epic Games Store će otpočeti i velika novogodišnja rasprodaja. Igre će biti na popustu do 75%, uz moguća dodatna iznenađenja

Sve igre su za sada misterija, tako da će biti kao otpakivanje poklona.

Pre nego što 17. decembar dođe, na Epic Games Store je besplatno moguće preuzeti dva odlična RPG naslova studija Obsidian – Pillars of Eternity i Tyranny.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top