PC

Nove vesti za Dying Light 2 stižu uskoro

FOTO: Techland

Otkako je odložen na neodređeno, Dying Light 2 je ušao u neku vrstu medijskog mraka, gde se nije mnogo znalo o igri, osim glasina da je razvoj u velikim problemima, što je bilo opovrgnuto.

Kompanija zadužena za razvoj igre, Techland, sada je otkrila da će nove uzbudljive vesti vezane za Dying Light 2 doći uskoro.

Ova objava verovatno dolazi kako bi se izbegla dodatna zabrinutost fanova po pitanju igre, pošto je narativni dizajner, Pavel Selinger, prošle nedelje napustio Techland nakon 22 godine. Nema indikacija da je ovo uticalo na razvoj igre, pošto je na Pavelovu poziciju došao Pjotr Simanek.

Dying Light 2 se prvobitno trebao pojaviti početkom 2020. godine, a novi datum izlaska trenutno nije poznat, nadamo se da na to Techland misli pod novim vestima.

Prema ranijim najavama, Dying Light 2 će biti dosta ambiciozniji od prvog dela, sa 4 puta većom mapom i kampanjom za čiji će prelazak biti potrebno izdvojiti do 20 sati igranja sa sve izborima koji utiču na ishod priče, a dodatne aktivnosti će vreme igranja podići na čak 100 sati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top