PlayStation 5

Prikazan novi gejmplej za Playstation 5 ekskluzivu Returnal

FOTO: Housemarque

Jedna Playstation 5 ekskluziva koju očekujemo u skorijem periodu jeste Returnal, studija Housemarque.

Developeri nove detalje za svemirski horor dele stidljivo, kroz redovni podcast, u kojem su sada prikazali nove gejmplej i otkrili prednosti DualSense tehnologije koju će koristiti Returnal.

Gejmplej prikazuje akciju iz trećeg lica, rogue-like elemente i proceduralnu prirodu sveta koji će se menjati sa svakim igranjem. Što se tiče Dual Sense kontrolera, će dodatne opcije imati zahvaljujući adaptivnim tasterima. Recimo, L2 taster će kada je pritisnut “do pola” omogućiti gledanje direktno kroz nišan, dok će potpuni pritisak na taster aktivirati mod alternativnog pucanja.

Haptička podrška će naravno biti uključena, kao i 3D audio tehnologija koja će omogućiti odličnu imerziju u svet.

Returnal izlazi 19. marta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top