PC

Bethesda i Lucasfilm Games predstavili Indiana Jones igru na kojoj radi Wolfenstein studio

Bethesda je jedna od kompanija koja je prošlu godinu provela prilično tiho po pitanju velikih objava i najava o novim igrama. Najveća vest koju smo vezano za Bethesdu čuli tokom prošle godine jeste to da je kupljena od strane Microsofta za 7,5 milijardi dolara.

2021. godinu, ova kompanija započinje najavom potpuno nove igre, i to one o jednom popularnom filmskom junaku, Indijani Džons. Predstavljanje dolazi u vidu tizera dugog oko 30 sekundi koji otkriva dovoljno, ali ne i previše.

U tizeru se vide svi prepoznatljivi elementi koji se vezuju za ovog avanturistu, poput biča, fotoaparata, revolvera i ostalih dodataka. U tizeru je vidljiv i naziv Machine Games, što je ime developera odgovornih za sve novije Wolfenstein igre od 2014. pa nadalje. Priča će biti originalna i samostalna, ne bazirana na filmovima, i pratiće protagonistu na vrhuncu karijere. Tod Hauard, glavni producent iza The Elder Scrolls i Fallout igara, će istu poziciju zauzeti i u razvoju ovog naslova.

Bitan podatak je da se radi o prvoj igri koja dolazi od nedavno (re)osnovane izdavačke kuće Lucasfilm Games, koja će biti iza svih budućih Star Wars igara, ali i ostalih baziranih na Diznijevim franšizama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top