PC

Electronic Arts će i dalje raditi na Star Wars igrama, ima nekoliko projekata u razvoju

FOTO: Electronic Arts

Lucasfilm Games je sa najavom Star Wars igre na kojoj će raditi Ubisoft završio ugovor o ekskluzivitetu koji je bio vezan za izdavača Electronic Arts, ali to ne znači potpuni prekid saradnje.

Ubrzo nakon najave igre, koja za sada nema zvanični naziv, podpredsednik Lucasfilm Games brenda, Daglas Rajli, izjavio je kako će nastaviti saradnju sa Electronic Artsom i da su ponosni na dosadašnji rad. On nije mogao podeliti konkretne detalje, ali je naveo da se unutar Electronic Arts studija radi na nekoliko igara.

Cilj je da se kreira što više Star Wars igara koje biti autentične sa drugačijim pričama iz filmova, ali će opet na nekom nivou biti povezane sa ostalim dešavanjima u univerzumu.

Što se tiče ove sveže najavljene igre, to će biti open-world avantura na kojoj radi Ubisoft Massive, developeri iza The Division igara, i pokretaće je Snowdrop Engine.

Electronic Arts radi na Jedi: Fallen Order 2, na manjim Star Wars iskustvima kao što je bio prošlogodišnji Squadrons, dok drugih detalja o njima nema.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top