Vesti

Otvaranje Nintendovog zabavnog parka u Japanu još jednom pomereno

FOTO: Nintendo

Super Nintendo World je trebao da se ovog februara otvori u Osaki, ali je Universal Studios Japan pomerio ceremoniju na neodređeno vreme jer je od juče u određenim japanskim regijama stupilo na snagu vanredno stanje.

Otvaranje je već jednom odloženo prošlog leta, ali su investitori bili sigurni da će februar 2021. godine zaista biti datum kada će park otvoriti svoja vrata posetiocima. Nažalost, Japan je poslednjih nedelja doživeo nagli porast zaraženih korona virusom, a ukupan broj po jučerašnjim izveštajima je 300,000. Univerzal nije imao drugo rešenje nego da odloži još jednom otvaranje dok se situacija ne smiri.

Prošlog Novembra, kompanija je izašla sa novim informacijama vezanim za zabavni park, pa smo saznali da će jedna od vožnja biti Super Mario Kart na kojoj će posetioci dobijati specialne ‘’kacige’’. Predstavnici su izjavili da atrakcija kombinuje najsavremeniju video tehnologiju kao što su AR kaciga, projekciono mapiranje i projekcije na ekranu praćene specijalnim efektima kao što je dim i slično.

Posetioci će dobijati elektronske narukvice koje će se povezivati sa mobilnim telefonima i omogućiti im bolju interakciju sa sadržajima u parku. Super Nintendo World takođe je planiran za Univerzalove parkove u Orlandu, Holivudu i Singapuru, ali kada će se to desiti za sada nije poznato.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top