PC

Take-Two ugasio kreatore programa za varanje u GTA Online, sva zarada otišla u humanitarne svrhe

Programi za varanje su postali svakodnevnica u GTA Online. Neki GTA Online korisnici ih koriste za dobre stvari, kreiranje čudnih vozila ili povremeno remećenje reda i mira na serveru. Ali stvari kao što su čitovi za beskonačno novca, besmrtnost i drugi načini već godinama muče GTA Online servere na PC-u.

Take-Two je uspeo da stane na put popularnom sajtu za kreiranje čitova LunaCheats, a na njihovoj strani jedino je ostala objava da će posle razgovora sa Take-Two prekinuti održavanje, razvoj i distribuciju njihovog softvera. LunaCheats se izvinio GTA Online zajednici i doniraće prihod u dobrotvorne svrhe koje izabere kompanija Take-Two.

Pre nekoliko godina slična kompanija, Elusive, je prošla kroz ovaj proces ali su pored donacija morali i da plate kaznu od $150,000, tako da se LunaCheats možda još nije izvukao. Čak i nakon ovoga ne verujemo da će varanja jednostavno nestati ali možda će biti makar malo manje bahanalija po Los Santos-u. Sa biznis strane izgleda da su se kreatori čitova i izvukli, mada da li velika kompanija zaista želi da troši dragoceno vreme po sudovima?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top