PC

Otkriven nikad viđeni gemplej video GoldenEye 007 Remastera

Legendarni studio Rare je izbacio te davne 1997. pucačinu GoldenEye 007 za Nintendo 64, koja je ubrzo postala jedna od esencijalnih igara kada se priča o ranom multiplejeru na konzolama. U to vreme onlajn igranje nije poprimilo još današnje oblike i uglavnom se svodilo na deljenje ekrana i igranje video igara kada društvo dođe kod vas. Iako svih ovih godina nismo dobili priliku da iskusimo pravi GoldenEye 007 remaster, pre neki dan smo dobili solidnu alternativu a to je nekoliko sati gempleja. 

Jedan jutuber je objavio kompletnu kampanju i čak delove multiplejera GoldenEye 007 remastera za Xbox 360 koji radi na 4k rezoluciji i 60 frejmova po sekundi preko Xenia emulatora. Ova verzija je upravo trebala da izađe na Xbox Live Arcade (XBLA) pre nego što su nastali pravni problemi između Nintenda i Majkrosofta. 

Jutuber nije rekao kako je uspeo da se dokopa ove verzije igre i dodaje da mu je rečeno da će nešto slično biti objavljeno upravo ove godine. Iako za sada nema nikakvih zvaničnih vesti o tome da li će GoldenEye 007 remaster izaći ove godine, znamo da je IO Interactive nabavio licencu za James Bond naslove i trenutno radi na igri i mogućoj trilogiji. Ispod možete pogledati gemplej iz GoldenEye 007 osvežene verzije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top