PlayStation 5

Sony radi na novom Playstation VR uređaju za PS5

U periodu za nama izgleda kao da Sony nije bio preterano zainteresovan za svoj Playstation VR hardver, već se više fokusirao na druge stvari, poput PS5 konzole.

To ne znači da japanska kompanija diže ruke od obećavajuće scene, već se priprema za novu generaciju. Iako je aktuelni model PSVR hedseta kompatibilan sa Playstation 5 konzolom, Sony sada radi na novom modelu, dizajniranom specijalno za PS5.

Novi Playstation VR, koji trenutno nije imenovan, neće izaći ove godine, a Sony otkriva da će on imati bolju rezoluciju, lakše povezivanje sa konzolom, šire vidno polje. Takođe, sa ovom VR kacigom doćiće i novi kontroler sa dosta fora koje poseduje DualSense, poput haptičke podrške, adaptivnih tastera i sličnog.

Objava o radu na ovom PSVR-u dolazi sa jako malo detalja, ali je Sony za cilj više želeo da fanove informiše o radu na novom Playstation VR uređaju, kao i da se kreiraju nove igre i svetovi koje će biti moguće istraživati u virtuelnoj realnosti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top