PlayStation 5

Najavljeno specijalno izdanje Final Fantasy VII Remake sa 4K poboljšanjima za Playstation 5

Predstojeće leto donosi par pogodnosti za Final Fantasy VII Remake i njegove igrače. Na nedavnom State of Play događaju kompanije Sony odigrala se najava specijalnog Intergrade izdanja igre, primarno namenjenog Playstation 5 konzole.

Final Fantasy VII Remake Intergrade će doći za PS5 sa 4K rezolucijom i 60FPS prikazom, poboljšanim teksturama i osvetljenjem. Intergrade donosi i brže učitavanje zahvaljujući SSD tehnologiji konzole, novo podešavanje težine igranja i foto mod za kreativce.

Igrači koji u svom vlasništvu imaju FFVII Remake na Playstation 4 konzoli, besplatno mogu preuzeti Intergrade verziju za PS5, uz transfer napretka za šta vam je potrebno fizičko izdanje igre.

Uz osveženja, Final Fantasy 7 dobija novu priču u formatu epizode koja prati nindžu sa zadatkom infiltracije Shinra korporacije. Epizoda neće biti besplatna.

Intergrade i nova epizoda postaju dostpuno od 10. juna.

Vesti o PC verziji za sada nema.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top