PC

Najavljena kooperativna pucačina smešten u Alien univerzumu

Fanstastični Alien: Isolation još uvek nije dobio zasluženog naslednika, ali se zato sa igrama iz ove franšize ne prestaje.

Iza najnovije stoji studio Cold Iron koji u saradnji sa 20th Century Games Alien formulu pretače u kooperativnu pucačinu iz trećeg lica. Igra nosi naziv Aliens: Fireteam sa radnjom smeštenom 23 godine nakon dešavanja iz originalne trilogije.

Igrači će stupiti u uloge marinaca na brodu USS Endeavor sa zadatkom borbe protiv Xenomorfa i drugih nedaća koje vrebaju iza ugla. Postoji preko 20 vrsta čudovišta na koja će se naići u raznim laobatorijama, ruševinama i čudnjikavim terenima.

Zajedno sa još dva igrača, ili AI saborcima, na raspolaganjum imate ukupno 5 klasa sa različitim prednostima, mutacijama i napredovanjem kroz nivoe što će doprineti osveženjima gejmpleja tokom igranja. Na prvi pogled igra dosta podseća na Left 4 Dead serijal, samo što umesto zombija imate jezive vanzemaljce.

Aliens: Fireteam za sada nema solidan datum izlaska, ali je planirano da se pojavi ovog leta za PC, Playstation i Xbox sisteme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top