PlayStation 4

PS4 i PS5 verzija Call of Duty: Warzone dobila paket sa teksturama visoke rezolucije

Ako vam je potreban viši kvalitet grafike i tekstura u Call of Duty: Warzone verziji za konzole, onda će vas obradovati postojanje specijalnog paketa koji donosi visoku rezoluciju na PS4 Pro, PS5 i Xbox Series konzole.

Warzone važi za jednu od igara koje jedu slobodan prostora na disku, ali na iznenađenje mnogih, ovaj paket tekstura visoke rezolucije zauzima samo 8,4 GB. Teksture se odnose na oružja u igri i operatore, dok Activision preporučuje igračima upotrebu displeja koji podržavaju visoke rezolucije za kvalitetan prikaz.

Korisnici prijavljuju dosta oštrije modele oružja i karatera u Warzone nakon preuzetog paketa, ali još uvek nije poznato da li je 4K rezolucija na Playstation 5 konzoli nativna, ili softverski podignuta sa 1440p. PS5 takođe nema 120FPS mod koji je najavljivan i u kojem uživaju igrači na novim Xbox konzolama. Za ovako nešto potrebno je da Activision kreira nativni port, što će se odigrati u narednim mesecima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top