PC

Tomb Raider kolekcija igara osvanula na Microsoft prodavnici

Na Microsoft prodavnici konstantno nešto curka, pa je tako pre zvanične najave osvanulo nešto posebno za fanove Tomb Raider igara, pogotovu one koji još uvek nisu prešli novu trilogiju.

Pre nego što je uklonjen, na prodavnici se pojavio paket igara sačinjen od igara Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider i Shadow of the Tomb Raider. Paket nazvan Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy je imao i datum izlaska, i to relativno blizak – 18. mart.

Za sada nema naznake da se radi o nekoj vrsti remastera ili obogaćenih verzija igara u bilo kom smislu, već je to najobičniji paket u kojem se nalaze sve 3 igre. Ova tri naslova donose nešto drugačiju Laru Kroft, mladu i spremnu na avanture koje će je promeniti u pravog lovca na skrivene grobnice..

Najave nove igre ima, ali će ona doći nešto kasnije, pošto se developer zadužen za ova tri naslova trenutno bavi drugim projektima, ali ćemo zato uskoro dobiti Tomb Raider animiranu seriju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top